Oriental stropdas knoop

By | juni 1, 2015

Iedereen die heeft een voorliefde voor zware Britse Stropdassen, kent het probleem. Zware voeden is een prachtig ding, maar het maakt voor over-sized knopen die moeilijk bengelen op de kraag en schuif de kraag punten hoog.

Gelukkig zijn er een node waar zelfs de dikke Mogadorseide geeft een slanke band, terwijl zelfs voor grote mannen nog genoeg materiaal achtergelaten iets. Hij is gebonden super snel. De Oriental is een Inside Out knooppunten. Dat wil zeggen de band wordt met de naad naar buiten rond de hals geplaatst. Zoals hierboven zodat de kraag later zal zitten, betekent dit feit niet opvallen op.

Oriental stropdas knoop

Oriental stropdas knoop

Het brede uiteinde wordt gelaten. Zorg ervoor dat de stropdas is met de naad naar buiten om je nek. Steek het brede uiteinde door onder de smalle.
Plaats het brede uiteinde over de smalle links.
Trek het van onderen door de hals opening. Nu slechts van boven door de ring gevormd.
Aanscherping, correct gedaan.

Helaas is dit anders heel ingenieuze knopen nadelen. Aan de ene kant het resulterende knopen relatief klein en plat. Dus hij handelt snel verloor een beetje onder een grote haai kraag. Ten tweede, is het gevoelig voor kruipen. Dus je moet vaak controleren tijden zijn zetel of zet het vast met een stropdas knopen clip (ja, zo’n ding er eigenlijk).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *