Dubbele knoop of Prince Albert – Victoria

By | juni 9, 2015

Dubbele knoop of Prince Albert

De dubbele knoop of Prince Albert stropdas knoop is een verhoging van de eenvoudige stropdas knopen door een andere wikkelen rond het smalle deel van de band plaatsvindt. Dit is de stropdas knoop aanzienlijk volumineus en heeft meer ruimte op de kraag. Hij is goed geschikt voor de hoge spread kraag en haai kraag en voor al lange kraag. Ook smalle soepele stropdas zijn beter dan mollig en die met agressieve stoffen. Kleinere mannen vaak worstelen met lange stropdas. Het maakt niet uit hoe ze het doen, de uiteinden altijd naar beneden hangen veel te ver op de gesp. Helpt bij het brede uiteinde herumzuwickeln een tweede keer. Voor degenen die liever een bijzonder groot, maar dit verlengde knoop, als het de manier waarop de Italianen gewaardeerd, zou de Prins Albert domineren absoluut. Het proces van binding is grotendeels gelijk aan die van de Fourinhand of eenvoudig knopen.

Dubbele knoop of Prince AlbertPlaats zoals gebruikelijk de stropdas om je nek, zodat het bredere einde rechts en opknoping beneden langer is. Nu bereikt de wijde einde met uw rechterhand en plaats deze naar links over het smalle uiteinde, het ruim met zijn linkerhand. Nu lopen de brede aan de smalle kant rond zodat het tot stilstand komt aan de linkerkant. In tegenstelling tot de Four-in-hand”, herhaalt u deze stap toen Albert, zo tonen de brede uiteinde naar links weer aan de smalle kant. Als u wilt een zeer omvangrijke knoop, kunt u dat ook doen voor de derde keer. Maar dan moet je hangen dan het smalle uiteinde met het brede einde aan het begin van een veel langer.

Concluderend van het Albert is vrijwel identiek aan de eenvoudige knoop. Voer het brede eind onder de helft van de knoop je iets optillen. Voer het brede uiteinde met uw linkerhand van onderen over de halve knoop en naar voren te trekken het hele bredere uiteinde door.

Vervolgens sluit het grote einde van de rechterhand tussen de buitenste en de onderliggende lagen van het knooppunt en trek doorheen. Het kan zijn dat je niet kunt beheren van de eerste keer, zonder dat de wond meerdere lagen rond puinhoop. Noodzakelijk Vang weer vanaf het begin. Tot slot, het smalle uiteinde van de stropdas vast te houden en trek de knoop te traag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *